15,00  sis. alv 24 %

ANA on yksinkertainen paitamalli ikään, kokoon ja sukupuoleen katsomatta. Voit yhdistää sen arkipukeutumiseen tai erilaisiin puvustuksiin.

Kaava toimii pituusmitasta 100 cm ylöspäin, ylärajaa ei ole. Jos haluat tehdä pienemmälle, kysy apua: ennen.laura.ann@gmail.com.

Ohjeen lisäksi tarvitset:
– Ompelutarvikkeet (mittanauha, sakset, ompelulankaa, nuppineuloja, leikkuualusta, pyöröleikkuri)
– Ompelukone
– Kangasta (joustamatonta kangasta tai useita kangaspaloja, esimerkiksi puuvillaa, pellavaa tai sekoitekankaita, määrä noin 1 – 2 m, riippuen koosta, tukikangasta)
– Pääntien kiinnitykseen nappi ja lenkki tai hakaset

Kuvaus

ANA-paidan leikkuu- ja ompeluohjeet sisältävät 16-sivuisen pdf-dokumentin. Ohjeesta löydät linkkejä nettisivuilleni: niin mittataulukkoon, pääntien apukaavaan kuin ohjevideoihin.

Muistathan kunnioittaa tekijänoikeuksia etkä kopioi kaavaa. Kaava on tarkoitettu yksityiseen ja pienryhmien käyttöön eikä sitä saa hyödyntää myytävien tuotteiden valmistukseen. Saat kuitenkin tehdä paidan ystävällesi myös maksua vastaan. Jos haluat käyttää kaavaa yli 5 hengen ryhmän puvustamiseen, ostathan ryhmille tarkoitetun kaavapaketin jonka mukana saat myös vinkkejä talkoiden järjestämiseen!

Kaava kehittyy ja laskelmat tarkentuvat saatujen palautteiden myötä: laitathan siis aina viestiä osoitteeseen ennen.laura.ann@gmail.com, jos kohtaat haasteita tai onnistumisia!

—-

ENNEN kuin aloitetaan.

Kerron mistä on kyse.

Tämä on ajattelutapa, joka nojaa menneeseen ja katsoo tulevaan. Tämä on tahtotila tehdä jotain uutta ilman, että se tekee pahaa.

Tuotteissa yhdistyvät kansanperinne, matematiikka ja kiertotalous. Tuotteet on suunniteltu erityisesti kansantanssipuvustuksiin sekä perinnehenkisestä pukeutumisesta kiinnostuneille.

Tutustu ideoihin ja ajatuksiin instagramissa: ennen_by_laura.ann